Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς : Τα περιοριστικά μέτρα για την θεραπευτική κολύμβηση και κολύμβηση ΑμεΑ

Εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού,διευκρινίζονται τα εξής σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από 29/03/2021 με βάση την ΚΥΑ που εκδόθηκε στις 27/03/2021 με τίτλο:«Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 5Απριλίου 2021 και ώρα 6:00.»(Β1194).
Εκδόθηκε νέα διευκρινιστική οδηγία για τα κολυμβητήρια και πολύ συγκεκριμένα για την Θεραπευτική κολύμβηση και την κολύμβηση ΑμεΑ.

Ενημερώνουμε ότι για την Θεραπευτική κολύμβηση και κολύμβηση ΑμεΑ, το Δημοτικό κολυμβητήριο της Καλαμαριάς είναι ανοιχτό από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-11:00 το πρωί και 19:00-20:00 το βράδυ.

Συνολικά 40 άτομα (5 ανά διαδρομή) την ώρα.

Επιγραμματικά, για την είσοδο στο κολυμβητήριο των αθλουμένων της Θεραπευτικής κολύμβησης,απαραίτητα και υποχρεωτικά  είναι τα παρακάτω:

1.έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας
2.προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.
3.
προσκομίζεται στην εγκατάσταση μια φορά την εβδομάδα αρνητικό αποτέλεσμα από τεστ αντιγόνου για COVID19, από διαπιστευμένα εργαστήρια ή τον ΕΟΔΥ που θα κάνουν σε εβδομαδιαία βάση (εξαιρούνται τα ΑμεΑ και οι συνοδοί τους).Η χρήση των κολυμβητηρίων για θεραπευτική κολύμβηση γίνεται με ραντεβού και έως τρεις φορές την εβδομάδα από μία ώρα, εκτός αν πρόκειται για ΑμεΑ ή έχει συνταγογραφηθεί μεγαλύτερη συχνότητα και διάρκεια.Στην περίπτωση της θεραπευτικής κολύμβησης από ΑμεΑ μπορεί να γίνεται και χρήση των αποδυτηρίων.
Προσφατο χαρτί απο παθολόγο και δερματολόγο για την είσοδο στο κολυμβητήριο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID19LINK


Πηγή
Author: Γεώργιος Ιωαννίδης

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα