Εγγραφή τετράχρονων στα Νηπιαγωγεία

Ένα βηματάκι πιο ψηλά στις εκπαιδευτικές βαθμίδες κάνουν τα παιδάκια που γεννήθηκαν το 2017. Από τους Παιδικούς σταθμούς, παίρνουν μεταγραφή στα Νηπιαγωγεία!

Από σήμερα 1η Μαρτίου έως και την 20η Μαρτίου 2021, οι γονείς θα πρέπει να προχωρήσουν στις  εγγραφές των παιδιών τους στα δημόσια Νηπιαγωγεία,  που θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής https://proti-eggrafi.services.gov.gr/LINK , για το σχολικό έτος 2021-2022.

«Η φοίτηση στη δίχρονη προσχολική αγωγή είναι υποχρεωτική και η έγκαιρη εγγραφή εντός των νόμιμων προθεσμιών, όσων επιθυμούν φοίτηση σε δημόσιο Νηπιαγωγείο, είναι κρίσιμη για τον προγραμματισμό λειτουργίας των σχολικών μονάδων. Οι εκπρόθεσμες εγγραφές (οι οποίες δεν γίνονται ηλεκτρονικά) δημιουργούν σημαντικά προβλήματα και στους ίδιους τους γονείς/νόμιμους κηδεμόνες και στη λειτουργία των σχολείων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δ/ντής Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, κ. Ανδρέας Μαυρίδης.

Στον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. και σε όλα τα δημόσια Νηπιαγωγεία είναι αναρτημένες οι αναλυτικές Σχολικές Περιφέρειες (όρια σχολείων) και οι γονείς/νόμιμοι κηδεμόνες μπορούν να πληροφορηθούν για το Νηπιαγωγείο, στο οποίο ανήκει η διεύθυνση κατοικίας τους.

Για άλλες πληροφορίες, οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους Νηπιαγωγεία, στα οποία υπάγεται η διεύθυνση κατοικίας τους.

 

Πηγή
Author: Γεώργιος Ιωαννίδης

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα