Παραδόθηκε η βοήθεια του Δήμου Βύρωνα στους σεισμοπαθείς της περιοχής του Τυρνάβου

Η αποστολή του Δήμου Βύρωνα που μετέφερε είδη πρώτης ανάγκης που συνέλεξαν οι κάτοικοι της πόλης μας για τους σεισμόπληκτους του Τυρνάβου, μετέβη στην περιοχή το Σάββατο 20/03/2021. Σε αυτήν συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Θέμης Τέγος και Κώστας Αγγέλης, ο εργαζόμενος στο  Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δ. Παναγιωτόπουλος και αντιπροσωπία των εθελοντών του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, με επικεφαλής τον πρόεδρο τους Σταύρο Σαλαγιάννη!

 

Την αποστολή υποδέχθηκαν στον Τύρναβο οι: Γιώργος Σακούτσιος, Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και πολιτικής προστασίας, Χριστόφορος Κατσαρός Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργος Παπαλέξης Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τυρνάβου και η Έλενα Ζαρόγιαννου, Γενική Γραμματέας  του Δήμου, οι οποίοι και ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μετά τον καταστροφικό σεισμό.

 Αφού ολοκληρώθηκε η ενημέρωση και εκφράστηκε η συμπαράσταση της κοινωνίας και του δημάρχου Βύρωνα στους δοκιμαζόμενους κατοίκους του Δήμου Τυρνάβου, παραδοθήκαν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης (χαρτικά – είδη προσωπικής υγιεινής και ρουχισμού). Στην συνέχεια η αποστολή μετέβη στο χωριό Δαμάσι που είναι από τα χωριά που επλήγησαν περισσότερο για να  εκφράσει την συμπαράσταση της στους δοκιμαζόμενους κάτοικους και εν συνεχεία επέστρεψε στο Βύρωνα.


Πηγή
Author: Dimos Byrona

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα