Συγχαρητήρια Δημάρχου κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα στις αθλήτριες του ΓΑΣΛ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

                                               Λιβαδειά, 05  Οκτωβρίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Λιβαδειάς, Καλογρηά Παναγιώτα που κατέλαβε στην κορδέλα την 1η θέση  και  το  χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδων 2008, την Ταμπάκη Μαριάννα για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στις κορίνες στην κατηγορία Νεανίδων 2006 και την Κορογιάννου Κατερίνα για την  κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην μπάλα στην κατηγορία Νεανίδων 2006 στο 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ‘’Aphrodite Cup’’ που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο.

Συγχαίρει επίσης για τις σημαντικές τους διακρίσεις τις αθλήτριες Μαλέση Καλομοίρα  στην κατηγορία Γυναικών, η οποία κατέκτησε τη 7η θέση στην μπάλα, την Γαλανάκου Κων/να στην κατηγορία Νεανίδων 2007, η οποία κατέκτησε την 8η θέση στην κορδέλα και την 11η θέση στην κορδέλα καθώς και την αθλήτρια Κοσμίδη Έφη, η οποία κατέκτησε την 10η θέση στην κορδέλα στην κατηγορία Νεανίδων 2008.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων εύχεται σε όλες και όλους τους αθλητές του ΓΑΣΛ και τους προπονητές τους κάθε επιτυχία στους αθλητικούς τους στόχους, ενώ υπογράμμισε ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου και θα στηρίζει κάθε προσπάθεια τους.

                                                                 


Πηγή
Author: Vasileios Anastasiou

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα