Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων σε αθλήτριες του ΑΚΟ Λιβαδειάς για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά,  22 Οκτωβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συγχαίρει και ευχαριστεί τις αθλήτριες του ΑΚΟ Λιβαδειάς Μαγδαληνή Μπάρλου και Γκικοπούλου Κρυσταλλία- Εφραιμία για τις σπουδαίες διακρίσεις που σημείωσαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικής αεροβικής γυμναστικής νεανίδων 2021, όπου κατέκτησαν την 3η και 8η θέση αντίστοιχα.

Η Μαγδαληνή ως μέλος της Εθνικής ομάδας Αεροβικής Γυμναστικής, με τις συναθλήτριές της Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή , Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Δέσποινα Καλυβέζα κατέκτησαν την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στις 17-19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Πέζαρο της Ιταλίας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και η προπονήτρια του αγωνιστικού τμήματος Αεροβικής κ. Λουκία Τσάπρα, όπως επίσης και ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Δημήτρης Πολύζος για την αμέριστη βοήθεια και καθοδήγηση.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων τους εύχεται ολόψυχα να συνεχίσουν με σθένος, υπομονή κι επιμονή τους αθλητικούς τους αγώνες, υλοποιώντας κάθε τους στόχο. Τέλος, δήλωσε ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα στηρίζει έμπρακτα κάθε τους προσπάθεια.


Πηγή
Author: Κώστας Παπαδημητρόπουλος

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα