Σύμφωνο συνεργασίας για το Παρατηρητήριο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης

Η αξιοποίηση των δεδομένων στους τομείς του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής, του χωρικού σχεδιασμού, των αστικών αναπλάσεων, των μεταφορών, των συγκοινωνιών, της πολιτικής προστασίας και της ασφάλειας είναι ο στόχος του Παρατηρητηρίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που συστάθηκε από την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Η Ατνιπεριφερειάρχης Μ.Ε.Θ, Βούλα Πατουλίδου υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας, με τους δήμους Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Κορδελιού- Ευόσμου, Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Νεάπολης- Συκεών, Δέλτα, Παύλου Μελά και Πυλαίας Χορτιάτη.

«Στο πλαίσιο της συνεργασίας, του σεβασμού και της εμπιστοσύνης θα αντλούμε τα στοιχεία ανάλογα με το τι θα χρειάζεται ο κάθε δήμος. Σκοπός μας είναι όλοι να είναι συμμέτοχοι, να μη μηδενίζεται η παρουσία ενός δήμου σε κάποιο πρόγραμμα, εάν δεν έχει προλάβει να οργανωθεί», δήλωσε η κ. Πατουλίδου.

«Η Μητροπολιτική θα έχει μια εικόνα όλων των δήμων, με τις ελλείψεις ώστε να οδηγηθούμε σε μια πιο δίκαιη κατανομή κονδυλίων και έργων και αυτό θα έχει αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων», πρόσθεσε ο κ. Δαρδαμανέλης.


Πηγή
Author: Ιωάννης Γκαρμίρης

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα