Ελάτε μαζί μας σε έναν ακόμα ιστορικό περίπατο και ξενάγηση στο Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ – Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Ο  Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και η Υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Μαίρη Τρύφων, σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή επίσκεψη και ξενάγηση, στο πλωτό Ναυτικό Μουσείο – Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 π.μ.

Σημείο συνάντησης: Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ-Μαρίνα Φλοίσβου  

Η επίσκεψη και ξενάγηση διοργανώνεται από τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Π. Φαλήρου και οι συμμετέχοντες στον Ιστορικό Περίπατο θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο πλοίο-μουσείο, να «ταξιδεύσουν» στην ιστορία και να μυηθούν σε σημαντικές λεπτομέρειες της ναυτικής μας ιστορίας, ενώ παράλληλα, θα ανατρέξουν στην ναυτική ιστορία του Παλαιού Φαλήρου, από την  αρχαιότητα έως σήμερα.

Και σε αυτή την δράση, ξεναγός και συνοδοιπόρος θα είναι ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Κώστας Στοφόρος.

Ο περίπατος διοργανώνεται σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Πλωτού Μουσείου Θωρηκτού ΑΒΕΡΩΦ και του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης.

Τη δράση συντονίζει η υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Π. Φαλήρου – Δημοτική Σύμβουλος Μαίρη Τρύφων.

Πληροφορίες  Δημοτικές Βιβλιοθήκες Τηλ. 210  98 11 030

Η δήλωση συμμετοχής σας γίνεται ηλεκτρονικά, έως την Παρασκευή 9/12 και ώρα 15.00 στο e-mail της Δημοτικής Βιβλιοθήκης [email protected]

Παρακαλείσθε όπως αναγράψετε πλήρες ονοματεπώνυμο, ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                    Παλαιό Φάληρο, 6/12/2022


Πηγή
Author: Ευάγγελος Ρίζος

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα