ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τo τριήμερο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παιονίας και συγκεκριμένα την Παρασκευή 7/12 στην Αξιούπολη, το Σάββατο 8/12 στο Πολύκαστρο και την Κυριακή 9/12 στον Ευρωπό και την Γουμένισσα.

Υπό τους ήχους της φιλαρμονικής έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και άλλα εορταστικά ακούσματα  τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων και των φορέων του Δήμου.

Πλήθος κόσμου απήλαυσε χριστουγεννιάτικα εδέσματα και κρασί και συμμετείχε στις ποικίλες δράσεις. Ιδιαίτερη χαρά έδωσαν στους μικρούς μας συμπολίτες τα δώρα που μοιράστηκαν από τον Αϊ Βασίλη καθώς και οι ξυλοπόδαροι, οι οποίοι έπαιξαν με τα παιδιά, διασκέδασαν και ζωγράφισαν χριστουγεννιάτικες εικόνες.

Στις εκδηλώσεις παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, φορείς και πολλοί συνδημότες μας.

Ο Δήμαρχος στις ευχές του έστειλε μηνύματα αγάπης, ενότητας, αλληλεγγύης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα εκτείνεται χρονικά μέχρι την παραμονή των Φώτων και θα περιμένει μικρούς και μεγάλους για να τους μεταφέρει στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.

 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα