Αύριο Πέμπτη 15/4 ξεκινάει την λειτουργία της η πιλοτική γραμμή της Δημοτικής Συγκοινωνίας Χαϊδαρίου με προκράτηση θέσης. | Δήμος Χαϊδαρίου

Ο Δήμος Χαϊδαρίου είναι ο πρώτος Δήμος στη χώρα που υλοποιεί αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα, σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Η λεωφορειακή γραμμή συνδέει την Πλατεία Ελευθερίας στο Δάσος με το κεντρικό Χαϊδάρι και τον Σταθμό Αγία Μαρίνα μέσω κυκλικής διαδρομής που περιλαμβάνει τις ακόλουθες στάσεις:

Πλατεία Ελευθερίας – Πλάτωνος – Κύπρου – Κουνέλια – Προφήτης Ηλίας – Άνοιξη – Χρ. Περραιβού – Χρυσοστόμου Σμύρνης – Χίου – Μετρό Αγία Μαρίνα – Αττίκ – Πλαστήρα – Χρ. Περραιβού – Άνοιξη – Προφήτης Ηλίας – Κουνέλια – Κύπρου – Λεωφόρος Αθηνών 1 – Λεωφόρος Αθηνών 2 – Ηρώων Πολυτεχνείου – Πλατεία Ελευθερίας.

Τα δρομολόγια ξεκινούν από την Πλατεία Ελευθερίας κάθε 40 λεπτά, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Η προκράτηση θέσης από κινητό τηλέφωνο γίνεται με την ειδική εφαρμογή  Smart Bus την οποία οι κάτοικοι μπορούν να κατεβάσουν από το www.haidari.gr/smartbus . Προκράτηση θέσης μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά από την προηγούμενη μέρα, στην ειδική τηλεφωνική γραμμή  του Δήμου 15250.


Πηγή
Author: haidaried

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα