Ενημέρωση των κατοίκων κάθε Τετάρτη στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ επιχορήγησης της εγκατάστασης Φυσικού Αερίου. | Δήμος Χαϊδαρίου

Οι κάτοικοι του Χαϊδαρίου που ενδιαφέρονται για την υποβολή αίτησης επιχορήγησης από το ΕΣΠΑ της εγκατάστασης Φυσικού Αερίου στην κατοικία τους,  μπορούν να ενημερώνονται για την διαδικασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησης στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, κάθε Τετάρτη και ώρες 15:00-18:00.

Η δωρεάν ενημέρωση θα γίνεται από στέλεχος της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής που θα έρχεται στο Δημαρχείο για αυτό το σκοπό, από την Τετάρτη 31 Μαρτίου μέχρι το τέλος Μάϊου που λήγει το σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της ΕΔΑ θα απαντά σε όποια άλλα ερωτήματα έχουν οι κάτοικοι του Χαϊδαρίου για την σύνδεση με το Φυσικό Αέριο.

Η πρωτοβουλία αυτή αποφασίστηκε σε  συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΔΑ Αττικής όπου και συμμετείχαν η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κα Κωνσταντίνα Χρονοπούλου και τα στελέχη της ΕΔΑ Αττικής  κα Ελένη Μαντζώρου, κα Σπυριδούλα Πολυδώρου, κ. Μιχάλης Κοσσιαράς και κ. Νικόλαος Τζούδας.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου είναι ο πρώτος στον οποίο θα υλοποιηθεί αυτή η ενημερωτική δράση,  που θα διευκολύνει την συμμετοχή των συμπολιτών μας στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ,

Στη συνέχεια, η κα Χρονοπούλου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΔΑ Αττικής κ. Πιέρρο Χατζηγιάννη, με τον οποίο συζήτησε τον σχεδιασμό επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου στο Χαϊδάρι. Η κα Χρονοπούλου εξέφρασε την ανάγκη ταχύτερης επέκτασης του δικτύου, σύμφωνα και με τα αιτήματα των κατοίκων για σύνδεση που υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας αίτησης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του Δήμου.


Πηγή
Author: haidaried

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα