Καιρός: Έρχονται καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χαλάζι, σε ισχύ έκτακτο δελτίο – e-dimosio.gr

Μεταβολή του καιρού προβλέπεται από σήμερα αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα βορειοανατολικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που εξέδωσε η ΕΜΥ. Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, καθώς και θυελλώδεις νότιους ανέμους, τοπικά στο Αιγαίο πολύ θυελλώδεις.

Α. Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (08-02-2021)

α. Από τις προμεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από

αργά το απόγευμα.

β. Από τις μεσημβρινές ώρες η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, σταδιακά τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (09-02-2021)

α. Από αργά το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική

Στερεά και σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από τις

πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (10-02-2021).

β. Από τις βραδινές ώρες, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης

(10-02-2021) τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς η Θράκη.

Β. Θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν τη Δευτέρα (08-02-2021), οι οποίοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί, του meteo.gr, παρουσιάζονται οι εκτιμώμενες αθροιστικές βροχοπτώσεις μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας 08/02, ενώ με κόκκινα βέλη επισημαίνονται οι διευθύνσεις των ανέμων στις περιοχές όπου οι εντάσεις τους θα φτάσουν τα 8 και ενδεχομένως τοπικά και τα 9 μποφόρ.

Πηγή
Author: author

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα