Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ στον Δήμο Περιστερίου 12/05/2023, ΩΡΕΣ 9:00-14:00, ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ — Δήμος Περιστερίου

10/05/2023

Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με την Κοινωνική Σύμπραξη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, με συντονιστή τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), ενημερώνει για τη διανομή τροφίμων, την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, ώρες 9:00 έως 14:00, στο πλαίσιο εφαρμογής του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου & Αγ. Βασιλείου) και ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ, οι οποίοι για την παραλαβή των προϊόντων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα, τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης – A.M.K.A. και καρότσι μεταφοράς.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει την ημέρα διανομής, τα τρόφιμα μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειάς του, προσκομίζοντας έγγραφα στα οποία εμφανίζεται ο ΑΜΚΑ και τα στοιχεία ταυτότητας του ιδίου και του ωφελούμενου. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο) απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Προς αποφυγή συνωστισμού, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται κατά την αναγραφόμενη ώρα στο γραπτό μήνυμα που τους έχει αποσταλεί στον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τον οποίο έχουν δηλώσει.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Περιστερίου, τηλ. 2105701570, 2105701571, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:00 – 14:00.


Πηγή
Author: Σία Φωτεινού

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα