Με την παράσταση «Αυτός, ο άλλος και το παντελόνι του» και με συναυλία κλασικής μουσικής στη Μονή Δαφνίου συνεχίστηκε ο Πολιτιστικός Σεπτέμβριος στο Χαϊδάρι. | Δήμος Χαϊδαρίου

Μια βραδιά μεγάλης θεατρικής συγκίνησης ζήσαμε  την Παρασκευή 16/9 στο Νέο Θέατρο Χαϊδαρίου χάρη στην  εξαιρετική ερμηνεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση «Αυτός, ο άλλος και το παντελόνι του» που στηρίζεται σε δυο εμβληματικούς μονόλογους του Ιάκωβου Καμπανέλη.  Το σπαρταριστό χιούμορ του πρώτου μέρους διαδέχτηκε στη συνέχεια η συγκλονιστική αποτύπωση της μοναξιάς του πρωταγωνιστή, με αφορμή ένα τρύπιο παντελόνι. Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταγωνιστή αλλά και στον σκηνοθέτη της παράστασης Μάνο Καρατζογιάννη.

Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβριος του Δήμου Χαϊδαρίου συνεχίστηκε το Σάββατο 17/9 με συναυλία κλασικής μουσικής  από το Διεθνές  Σωματείο Gina Bachauer. Το επιβλητικό περιβάλλον της Μονής Δαφνίου συνέβαλε στην δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας  ώστε οι θεατές να απολαύσουν τα έργα κορυφαίων συνθετών που ερμήνευσαν οι βραβευμένοι σολίστ του Σωματείου.


Πηγή
Author: haidaried

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
36FollowersFollow

Τελευταία Νέα