Μηνυτήρια αναφορά του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για τους βανδαλισμούς σε παιδικές χαρές του Δήμου

Μηνυτήρια αναφορά του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για τους βανδαλισμούς σε παιδικές χαρές του Δήμου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διαθέτει μεγάλο δίκτυο παιδικών χαρών και στις δύο Δημοτικές του Ενότητες Μοσχάτου και Ταύρου, με στόχο να βρίσκουν τα παιδιά και οι γονείς τους ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον, με σύγχρονα όργανα παιχνιδιού, για να παίζουν.

Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα, παρατηρούνται συνεχείς και εκτεταμένοι βανδαλισμοί στις παιδικές χαρές του Δήμου. Πρόκειται για ζημιές που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια των προβλεπόμενων από τη χρήση φθορών των παιδικών χαρών.  Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την παιδική χαρά της Μακεδονίας στον Ταύρο, όπου ο Δήμος καλείται για επισκευές της παιδικής χαράς σε καθημερινή βάση!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου,  μέσω της Νομικής του Υπηρεσίας έχει δώσει ήδη την εντολή για μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τους βανδαλισμούς, αναφέροντας: «Προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας των πολιτών μας. Διαθέτουμε σύγχρονες παιδικές χαρές προκειμένου τα παιδιά μας να μπορούν να παίζουν σε όμορφα και ασφαλή περιβάλλοντα. Γι αυτό το λόγο και δεν μπορούμε να ανεχθούμε τους βανδαλισμούς που γίνονται στις παιδικές μας χαρές, ιδιαίτερα στον Ταύρο. Βανδαλισμούς που προκαλούν φθορές τόσο στα όργανα όσο και στον περιβάλλοντα χώρο, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών μας, αλλά και προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά στο Δήμο που καλείται να ανταποκριθεί σε συχνή αλλαγή οργάνων και τεχνικής φροντίδας των λοιπών καταστροφών».

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου


Πηγή
Author: vikonomou

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα