Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης βράβευσε τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο Μπιλιάρδο — Δήμος Περιστερίου

20/06/2023

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης τίμησε τους «χρυσούς» Πρωταθλητές Ευρώπης στο Μπιλιάρδο, Κώστα Κόκκορη και Νίκο Πολυχρονόπουλο και τον νεαρό «χάλκινο» Πρωταθλητή Ευρώπης Δημήτρη Σελεβεντά.

Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση του Δήμου Περιστερίου με τη συνεργασία των σωματείων Αθλητικός Όμιλος Μπιλιάρδου (ΑΟΜ) Περιστερίου και Αθλητικός Όμιλος Μπιλιάρδου (ΑΟΜ) Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου 2023, στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Κατά την τελετή βράβευσης ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης, στον χαιρετισμό του, τόνισε: «Καμαρώνω και χειροκροτώ, κάθε διάκριση που έρχεται μέσα από την κοινωνία των συμπολιτών μας και περισσότερο, από τα νέα παιδιά, τη δύναμη και την ελπίδα του μέλλοντός μας».

Βραβεύτηκαν για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τρισπόντων Μπιλιάρδου Εθνικών Ομάδων, ο Περιστεριώτης αθλητής Κώστας Κόκκορης και ο συναθλητής του, Νίκος Πολυχρονόπουλος, καθώς και για την κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Ατομικό Πρωτάθλημα Νέων, ο Περιστεριώτης Δημήτρης Σελεβεντάς.

Τόσο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας (ΕΟΑΑ) Γεώργιος Λαμπράκης, όσο και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Μπιλιάρδου (ΑΟΜ) Περιστερίου Ιωάννης Διονυσόπουλος, ευχαρίστησαν τον κ. Παχατουρίδη για την τιμητική εκδήλωση.

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση που την αγκάλιασαν αθλητές και μέλη άλλων αθλητικών σωματείων, συγγενείς και φίλοι των αθλητών, καθώς και πολλοί απλοί φίλοι του αθλήματος, μέσα σε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού.  


Πηγή
Author: Σία Φωτεινού

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα