Δήμος Παύλου Μελά: Ημερίδα για την προστασία από τον κορονοϊό, σε συνεργασία με τον ΕΕΣ – OTA VOICE

«Προαγωγή της υγιεινής και τήρηση μέτρων ατομικής προστασίας για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid-19» είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης στη Σταυρούπολη.Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους συμμετέχοντες, διοργανωτές και κοινό.

Την ενημερωτική δράση διοργανώνουν ο Δήμος Παύλου Μελά και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλονίκης. Η ημερίδα ξεκινά στις 17:00, θα διαρκέσει έως τις 19:00 και απευθύνεται κυρίως σε γονείς και κηδεμόνες. Κάλεσμα στους γονείς απευθύνουν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου και το Τμήμα Παιδικών Σταθμών

Η συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Παύλου Μελά, στόχο έχει την καλύτερη ενημέρωση των κατοίκων σε θέματα πρόληψης, προστασίας και προαγωγής υγείας, μάλιστα στο πλαίσιο αυτό, έχει προγραμματιστεί μια σειρά δράσεων για τα παιδιά που φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς του δήμου και τους γονείς τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο 2310 020175

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα