Αποτελέσματα Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης υποψηφίων ωρομίσθιων εκπαιδευτών από το Κ.Δ.Β.Μ. Δ.ΥΠ.Α. Λαμίας, για την υλοποίηση προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο: «Εκμάθηση Κομμωτικής Τέχνης», στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Δομοκού

Αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη 28/5/2024, οι οριστικοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο: «Εκμάθηση Κομμωτικής Τέχνης», συνολικής διάρκειας 250 ωρών.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε είκοσι (20) κρατούμενους του Σωφρονιστικού Καταστήματος Δομοκού ενώ την ευθύνη υλοποίησής του έχει το ΚΔΒΜ ΔΥΠΑ Λαμίας.
Ο πίνακας περιλαμβάνει τους οριστικούς επιτυχόντες, επιλαχόντες και αποκλειομένους με σειρά κατάταξης, με βάση τα κριτήρια επιλογής όπως αυτά περιγράφονται στην υπ’αριθμ. 395233/29/03/2024 (ΑΔΑ:ΨΟΟ34691Ω2-ΤΔ0) Απόφαση Υποδιοικήτριας της ΔΥΠΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτές μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ, https://www.dypa.gov.gr στην ενότητα «Νέα και Ανακοινώσεις».

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση

Δείτε εδώ την Απόφαση Υποδιοικήτριας

Δείτε εδώ τους Πίνακες Οριστικών Αποτελεσμάτων


Πηγή
Author: ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα