Τηλεδιάσκεψη από την …ξαπλώστρα στην Περιφέρεια Αττικής- Το γεύμα του …Τζήμερου online

Οι αναπαυτικές καρέκλες στην εκάστοτε αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, όπως αυτή του Πολεμικού Μουσείου όπου συνεδρίαζε παλιότερα, ανήκουν στο παρελθόν λόγω κορωνοϊού.

Η πανδημία έφερε τα πάνω κάτω επιβάλλοντας τις διαδικτυακές συνεδριάσεις και ο κάθε Περιφερειακός Σύμβουλος συμμετέχει από χώρο της επιλογής του μέσω της κάμερας του υπολογιστή του.

Από τη νέα πραγματικότητα δεν θα μπορούσαν να λείπουν όμως και τα ευτράπελα, αφού οι συνεδριάσεις ξεκινούν συνήθως στις 3:30 το μεσημέρι και τελειώνουν μετά τα μεσάνυχτα. Σε αυτό το διάστημα οι ανοιχτές κάμερες καταγράφουν σκηνές απείρου κάλλους, αφού οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι έχει παρατηρηθεί να κάνουν διάλειμμα για φαγητό, να σηκώνονται για δουλειές και να αποκαλύπτεται ότι είναι …ευπρεπώς ενδεδυμένοι μόνο από τη μέση και πάνω, να εξαφανίζονται από το πλάνο, ή ακόμα και να παραδίδονται για λίγο στις αγκάλες του Μορφέα.

Συμμετοχή και από την ξαπλώστρα

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Σοφία Αλυμαρά, που έχει εκλεγεί με τον Γιώργο Πατούλη έκανε καλοκαιρινή εμφάνιση, καθώς συμμετείχε στην συνεδρίαση από ξαπλώστρα σε παραλία. Η κάμερα την κατέγραψε να απολαμβάνει τον καφέ της σε κοντινό πλάνο ενώ πίσω περνούσαν λουόμενοι με τα μαγιό τους. Η εμφάνισή της δεν κράτησε πολύ αφού λίγο αργότερα η εικόνα χάθηκε από την τηλεδιάσκεψη, την ώρα που τα σχόλια έπεφταν βροχή.

Ο Θάνος Τζήμερος απολάμβανε το γεύμα του on camera

Στις χαρακτηριστικές σκηνές συμπεριλαμβάνεται και αυτή του Θάνου Τζήμερου που «συνελήφθη» να απολαμβάνει το γεύμα του on camera , ενώ κάποια στιγμή σηκώθηκε και γύρισε την πλάτη στους συνομιλητές του. Ασυνήθιστες σκηνές καταγράφονται φυσικά και σε άλλα Περιφερικά η Δημοτικά συμβούλια που διεξάγονται με τον ίδιο τρόπο, όπως το live ξεμάτιασμα αντιδημάρχου που είχε κλέψει την παράσταση πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: iefimerida.gr

Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα