Νέα Ιωνία: Πραγματογνωμοσύνη ζητά η οικογένεια του 11χρονου που έπαθε ηλεκτροπληξία

Από θαύμα σώθηκε 11χρονος στη Νέα Ιωνία, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά ακουμπώντας μια κολόνα φωτισμού από την οποία προεξείχαν γυμνά καλώδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 11χρονος έπαιζε με τους φίλους του, όταν ακούμπησε το χέρι του στα γυμνά καλώδια. Το παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία και έπεσε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Η μητέρα του, που ήταν κοντά, έτρεξε να τον βοηθήσει και μετέφερε το παιδί άμεσα στον γιατρό. Καρδιολόγος που τον εξέτασε τους είπε ότι ο 11χρονος γλίτωσε από θαύμα.

Το MEGA βρέθηκε στο σημείο που σύμφωνα με τους γονείς του 11χρονου σημείωθηκε το συμβάν με την ηλεκτροπληξία. Φαίνεται πως το σημείο όπου ήταν γυμνά τα καλώδια, τώρα έχουν τοποθετήσει ένα γκρι κάλυμμα με tire up.

 Η δικηγόρος της οικογένειας του 11χρονου, Αλεξάνδρα Παππά μίλησε στο “Κοινωνία Ώρα MEGA” για το περιστατικό και για το πώς θα κινηθεί η οικογένεια από εδώ και στο εξής.

 “Οι γονείς είναι συγκλονισμένοι, δεν έχουν συνέλθει ακόμα από το περιστατικό. Ο 11χρονος Κωνσταντίνος αναρρώνει μια χαρά, είναι καλά στην υγεία του. Όλα τα δεδομένα για το πώς θα κινηθούμε είναι ανοιχτά. Για μας το σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να γίνει μία διερεύνηση του θέματος. Θα ζητήσουμε ηλεκτρολογική πραγματογνωμοσύνη. Τα δεδομένα είναι ότι το παιδί υπέστη μία σοβαρή ηλεκτροπληξία από την οποία θα μπορούσε να επέλθει θάνατος. Ένα άλλο δεδομένο είναι ότι οι συγκεκριμένες κολώνες για τον οδοφωτισμό ανήκουν στην αρμοδιότητα του Δήμου”, ανέφερε αρχικά.

 “Τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν πολύ απλά. Από την οικογένεια η μητέρα το πήγε με το ΙΧ της στο νοσοκομείο, και όχι με το ΕΚΑΒ. Ο δήμος δεν επικοινώνησε ούτε με τη μητέρα ούτε με τον πατέρα του 11χρονου. Στην αρχή έκαναν μια δήλωση ότι ήταν ένα περιστατικό βανδαλισμού, και ότι θα γίνουν μηνύσεις κατά αγνώστων και τώρα τελευταία, χθες, δήλωσαν ότι αυτό είναι ένα πολιτικό πρόσχημα για τις εκλογές. θέλω να πιστεύω ότι θα τηρήσουν υπεύθυνη στάση”, κατέληξε η κ. Παππά.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα