Στην Βιτόρια-Γκαστέις πραγματοποιήθηκε η 4η Διακρατική συνάντηση του Έργου “NEW NORMAL CHANNEL: Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” – “NNC”

Με την παρουσία του Δ.Ε.Π.ΑΝ. στην Βιτόρια-Γκαστέις (Ισπανία) στις 24 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε η 4η Διακρατική συνάντηση του έργου NEW NORMAL CHANNEL: Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” – “NNC, στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus + της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του ο Δημόσιος Οργανισμός Instituto Foral de la Juventud (IFJ) (επικεφαλής εταίρος του Έργου).

Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης, απεύθυνε χαιρετισμό η Περιφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ana del Val Sancho (Ana del Val Sancho, Diputada Foral de Cultura y Deporte). Οι εκπρόσωποι των εταίρων του Έργου μίλησαν για την πρόοδο του έργου μέχρι στιγμής, για τις δράσεις που αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Γερμανία, την Αυστρία και την Βουλγαρία, για θέματα διοίκησης και διαχείρισης του Έργου, για τις δράσεις δημοσιότητας καθώς επίσης και για θέματα ποιότητας.

Η Συνάντηση ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την παρουσίαση και τον προγραμματισμό των τελευταίων δράσεων που απομένουν και ειδικά της εξεύρεσης των νέων για τη συμμετοχή τους στις προκλήσεις.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα και κλήρωση για 3 δωροεπιταγές 

Εάν είσαι νέος/α και θες να συμμετάσχεις στις προκλήσεις που έχουν δημιουργηθεί για εσένα και να λάβεις μέρος στην κλήρωση για 3 δωροεπιταγές* από καταστήμα τεχνολογίας επισκέψου τώρα την ιστοσελίδα στον παρακάτω σύνδεσμο και επίλεξε την πρόκληση που σου ταιριάζει:  http://nnchannel.eu/el/%CE%B7-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-nnc/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο:

*Αφορά 3 δωροεπιταγές αξίας 100€/εκάστη από καταστήμα τεχνολογίας που θα δοθούν κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργήσει το Δ.Σ. του Δ.Ε.Π.ΑΝ μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των απαντήσεων που ορίζεται η 24/06/2022. Οι νικητές θα ενημερωθούν για την παραλαβή τους από το email που έχουν δηλώσει και με την υπόδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.


Πηγή
Author: Press Room

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
38FollowersFollow

Τελευταία Νέα