«Τέλος εποχής» για τον Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου – Governet, η πύλη της Δημόσιας Διοίκησης

Καταργήθηκε, με το ΦΕΚ B’ 6387/31.12.2021, ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου, μετά από είκοσι χρόνια συμβολής στην προστασία του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Αξιού και των περιοχών του Δικτύου Natura 2000 που περιλαμβάνονταν στην αρμοδιότητά του.

O Φορέας, ο οποίος ιδρύθηκε το 2002 ως Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα, ενσωματώνεται στον νέο Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ), ΝΠΙΔ με έδρα την Αθήνα.

Μαζί με τους αντίστοιχους Φορείς Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης και Κορώνειας-Βόλβης-Χαλκιδικής, θα αποτελούν, πλέον, ένα υπηρεσιακό τμήμα ως Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Με σχετική ανακοίνωση, η πρόεδρος του ΔΣ του Φορέα, Αθηνά Παναγιώτου, ευχαριστεί τους εργαζόμενους για τη συνεισφορά τους, όλα αυτά τα χρόνια, κι επαφίεται στη συνέχεια της απρόσκοπτης υπεράσπισης της φύσης και της πολύτιμης βιοποικιλότητας της χώρας.


Πηγή
Author: Despoina Dailiani

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα