Διευρύνει τις αναπτυξιακές προοπτικές της η ΔΕΠΑΝΑΛ – Υπογραφή σύμβασης κατασκευής έργων στην 133 Σμηναρχία Μάχης | Δελτία Τύπου | Ο Δήμος |

 

 

 

 

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021

 

Διευρύνει τις αναπτυξιακές προοπτικές της η ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ     Υπογραφή σύμβασης κατασκευής έργων στην 133 Σμηναρχία Μάχης

Με μια σύμβαση που διευρύνει το πεδίο δράσης της στον κατασκευαστικό τομέα και εκτός των ορίων του Δήμου Ηρακλείου, ενισχύοντας ταυτόχρονα την αναπτυξιακή της προοπτική, η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. υπέγραψε σύμβαση κατασκευής τεχνικών έργων στην 133 Σμηναρχία Μάχης.

Στη σύμβαση, προβλέπεται η συντήρηση και αποκατάσταση του θαλάμου διαμονής σμηνιτών Hellenic Wings στην 133 Σ.Μ., με σκοπό τη δυνατότητα προσωρινής διαμονής τόσο εν ενεργεία, όσο και απόστρατων στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας σε 6 θαλάμους διαμονής, καθώς και σε 2 ιδιαίτερους χώρους για υψηλόβαθμους αξιωματικούς.

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης, η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Στέλλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη ανέφερε: «Η ΔΕΠΑΝΑΛ ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των καιρών και ‘’ανοίγει τα φτερά’’ της με έργα σε μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας και συγκεκριμένα στην 133 Σμηναρχία Μάχης. Πρόκειται για ένα γεγονός που αποδεικνύει ότι η δημοτική μας επιχείρηση μπορεί να προσφέρει ποικιλοτρόπως στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Ηρακλείου, ενισχύοντας τον ρόλο της και υπηρετώντας τον σκοπό δημιουργίας της.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα και δημόσια να συγχαρώ όλες και όλους τους συνεργάτες μας που με τη δουλειά τους και την επιστημονική τους κατάρτιση, συνέβαλαν τα μέγιστα στο να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα.».


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα