Δημοσιογράφος βρήκε τυχαία εξαφανισμένο παιδί 21 μηνών

Ένας δημοσιογράφος στην Ιταλία βρήκε τυχαία ένα μικρό αγόρι που εξαφανίστηκε αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Το 21 μηνών αγοράκι είχαν δει τελευταία φορά στο υπνοδωμάτιό του, το βράδυ της Δευτέρας, και την επόμενη ημέρα οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του. Ο δημοσιογράφος Τζουζέπε Ντι Τομάσο άκουσε θόρυβο από μια χαράδρα, κοντά στο δρόμο ενώ κατευθυνόταν προς το σπίτι των γονιών, την Τετάρτη.

Το παιδί, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι σε καλή κατάσταση, πιστεύεται πως ξύπνησε μες στη νύχτα και βγήκε περπατώντας από το σπίτι. Ένα ελικόπτερο και περίπου χίλια άτομα, ανάμεσά τους αστυνομικοί, πυροσβέστες και διασώστες, συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού Νίκολα Ταντούρλι, μετά την δήλωση της εξαφάνισής του στο Palazzuolo sul Senio, κοντά στη Φλωρεντία, σύμφωνα με τον δήμαρχο.

Ο Τζουζέπε Ντι Τομάσο, δημοσιογράφος που εργάζεται στο κρατικό κανάλι Rai, σταμάτησε ένα περιπολικό όταν άκουσε φωνές από το βάθος μια δασώδους πλαγιάς. Ο αρχηγός των ντόπιων καραμπινιέρων κατέβηκε σε βάθος περίπου 25 μέτρων για να δει τι συμβαίνει.

«Άκουσα πιο καθαρά κλάματα και περίμενα να βγει κάποιο ζώο», ανέφερε ο Ντανίλο Τσικαρέλι. «Αντ’ αυτού, εμφανίστηκε ο Νίκολα, με το κεφάλι του να βγαίνει από τα ψηλά χόρτα και είπε “μαμά”. Ήταν απίστευτο συναίσθημα». 

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αλλά φαίνεται να φέρει μόνο μικροτραυματισμούς, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Η συγκίνηση ήταν τεράστια. Είμαι ακόμη σοκαρισμένος», σημείωσε ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με τον ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα