Συμβολικό περίπατο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού διοργάνωσε ο Αντικαρκινικός σύλλογος Φυλής ΚερδίΖω – Δήμος Φυλής






Συμβολικό περίπατο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού διοργάνωσε ο Αντικαρκινικός σύλλογος Φυλής ΚερδίΖω – Δήμος Φυλής


















Γραμμή Δημότη: 15691

Επίσημη πρώτη το Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Οκτωβρίου για τον νεοσύστατο Αντικαρκινικό σύλλογο Φυλής ΚερδίΖω. Με αφορμή το γεγονός πως ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού διοργάνωσε δύο περιπάτους υπογραμμίζοντας την σημαντική συμβολή της άσκησης στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των νεοπλασιών.


Την εκδήλωση τίμησε ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής  Δημόσιας Υγείας Τόλης Βαδεβούλης ο οποίος συμμετείχε στον περίπατο του Σαββάτου και υπογράμμισε: «Είναι μια εξαιρετικά θετική  πρωτοβουλία και την χαιρετίζουμε. Κάθε νέος σύλλογος που κινητοποιεί τον κόσμο και τον βγάζει από την αδράνεια μιας καθημερινότητας χωρίς προβληματισμό, κοινωνική ευαισθησία και συμμετοχή είναι ευπρόσδεκτος και ως Δήμος τον στηρίζουμε. Καλή επιτυχία στο νέο σύλλογο» ευχήθηκε ο κ. Βαδεβούλης.

Στους στόχους του νέου συλλόγου αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Θανάσης Δημόκας ενώ η Αντιπρόεδρος του συλλόγου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταθμού στη Φυλή Τζένη Μπάρα έδωσε έμφαση στη στήριξη των οικογενειών που παλεύουν με την ασθένεια.

«Πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι ώστε να μεγαλώσει ο σύλλογος που μόλις ιδρύσαμε για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας και να τους ενθαρρύνουμε στον τομέα της πρόληψης» υπογράμμισε η Τζένη Μπάρα.

Την πρωτοβουλία στήριξαν με τη συμμετοχή τους η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού συλλόγου Αγίου Στυλιανού και νοσηλεύτριες του Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού στη Φυλή.

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα