ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021 – 2022

Επανεγγραφές (για μέλη) – Εγγραφές νέων μελών

Σας ενημερώνουμε ότι:

Οι επανεγγραφές περιόδου 2020-2021 για τα μέλη του Δημοτικού κολυμβητηρίου Βύρωνα (εγγεγραμμένοι από τον Σεπτέμβριο του 2020 και μετά) θα ξεκινήσουν τη ΔΕΥΤΕΡΑ 06/09/2021.

Οι εγγραφές περιόδου 2020-2021 για τα ΝΕΑ ΜΕΛΗ του Δημοτικού κολυμβητηρίου Βύρωνα  θα ξεκινήσουν την ΠΕΜΠΤΗ 09/09/2021.

Οι Αιτήσεις για τα προγράμματα θα γίνονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο site του Δήμου Βύρωνα.

 

Προσοχή: Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον covid-19, η Γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου δεν θα κάνει δεκτή καμία Αίτηση διά ζώσης.

Για την διεκπεραίωση της Αίτησης σας και την ολοκλήρωση της εγγραφής σας , παρακαλούμε πολύ να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες εγγραφής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των Αιτήσεων.

 Η εγγραφή σας θα θεωρηθεί ολοκληρωμένη όταν θα έχετε επιλέξει το πρόγραμμα που επιθυμείτε να συμμετάσχετε και στο τέλος πατήσετε <<ΥΠΟΒΟΛΗ>>.

   Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής σας και αφού λάβετε το μήνυμα: << Η Αίτηση σας εγκρίθηκε>> θα πρέπει να προσκομίσετε εντός 2 εργάσιμων ημερών τις πρωτότυπες-γνήσιες ιατρικές βεβαιώσεις, οι οποίες θα πρέπει να έχουν εκδοθεί από τον Αύγουστο 2021 και μετά, προκειμένου να έχουν ισχύ όλη την αθλητική περίοδο.

Όλα τα προγράμματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 13/09/2021.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ/ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ:

 Η πληρωμή/εξόφληση των συνδρομών γίνεται ως ακολούθως:

1. Με κατάθεση σε λογαριασμό του Δήμου Βύρωνα στην Τράπεζα Alpha Bank με αρ. Λογαριασμού: 172 00 2002010090 και ΙΒΑΝ: GR 54 0140 1720 1720 0200 2010 090

και με αιτιολογία το όνομα του αθλούμενου και τον μήνα εξόφλησης.

Προσοχή: Για να καταχωρηθεί η πληρωμή στο μητρώο του αθλούμενου είναι απαραίτητο να προσκομίσετε στη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου ή στο mail: [email protected]το αποδεικτικό πληρωμής.

ή

2. Με πληρωμή απ ΄ευθείας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του κολυμβητηρίου στο site του Δήμου Βύρωνα (χωρίς επιβάρυνση των εξόδων Τραπέζης) και με ταυτόχρονη ενημέρωση του μητρώου του αθλούμενου χωρίς καμία περαιτέρω διαδικασία.

Σημείωση:

Ειδικά και κατ εξαίρεση η πληρωμή για το Β δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2021 η πληρωμή/εξόφληση μπορεί να γίνει μόνο με τη διαδικασία της πρώτης επιλογής (1) δηλαδή με κατάθεση σε λογαριασμό του Δήμου Βύρωνα ή στην τράπεζα Alpha Bank.

Η διαδικασία εξόφλησης/πληρωμής των συνδρομών θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσα στις πρώτες δέκα (10) ημέρες κάθε μήνα ανεξαρτήτως παρουσιών, προκειμένου τα μέλη του κολυμβητηρίου να διατηρήσουν τη θέση τους.

 

ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

 

Εάν κάποιο μέλος επιθυμεί τη διακοπή της συμμετοχής του στα προγράμματα είναι απαραίτητο να προχωρήσει σε διακοπή της Αίτησης του μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του κολυμβητηρίου στο site του Δήμου Βύρωνα προκειμένου να απελευθερωθεί η θέση και να μην χρεωθεί τη συνδρομή.

 

 ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID -19

                          

 

Η προσέλευση/αποχώρηση από την αθλητική εγκατάσταση θα γίνεται από μια και μόνο είσοδο/έξοδο.

– Προϋπόθεση χρήσης των κολυμβητικών δεξαμενών από αθλούμενους πολίτες:

   A) 16 ετών και άνω θα πρέπει να επιδεικνύουν στην εγκατάσταση μια φορά την εβδομάδα αρνητικό αποτέλεσμα test COVID-19 (PCR ή rapid test).

    Β) Έως 15 ετών θα πρέπει να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self test.

 Εξαιρούνται από τον προληπτικό έλεγχο με τεστ για covid19 (PCR, rapid, self test) όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά την νόσηση).

– Η είσοδος στο χώρο της πισίνας επιτρέπεται αυστηρά και μόνο στους λουόμενους ενήλικες και παιδιά χωρίς τους γονείς τους, (πλην τους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα Baby swimming) και με τη χρήση αντιολισθητικών σαγιονάρων οι οποίες θα χρησιμοποιούνται μόνο για το χώρο τηςπισίνας και όχι εκτός αυτής.

– Σε όλους τους χώρους της αθλητικής εγκατάστασης είναι απαραίτητη η χρήσημάσκας. Ενήλικες και παιδιά εισέρχονται στο χώρο του κολυμβητηρίου φορώντας τη μάσκα τους και φεύγουν φορώντας τη μάσκα τους.

 – Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση το κάθε μέλος θα γράφει τα στοιχεία του σε κατάλογο εισερχομένων-εξερχομένων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω covid -19.

– Μεταξύ των λουόμενων σε όλους τους χώρους της αθλητικής εγκατάστασης θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

– Κατά τη διάρκεια της προπόνησης των ανήλικων παιδιών, οι κηδεμόνες δεν επιτρέπεται να παραμένουν στους κλειστούς χώρους της αθλητικής εγκατάστασης του κολυμβητηρίου.

 Χρήση αποδυτηρίων

Επιτρέπεται η χρήση αποδυτηρίων μόνο για τους ενήλικες λουόμενους και τους προπονητές κολύμβησης με τη χρήση μάσκας και τήρηση φυσικής απόστασης σε όλη τη διάρκεια παραμονής τους σε αυτά.

Η παραμονή στα αποδυτήρια θα πρέπει να είναι σύντομη και να μην υπερβαίνει τα δέκα (10) λεπτά.

 

Οι πόρτες στα αποδυτήρια θα παραμένουν ανοικτές, προκειμένου να αερίζεται ο χώρος.

Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων για τους ανηλίκους έως 18 ετών.

Τα μικρά παιδιά θα έρχονται και θα φεύγουν με το μπουρνούζι τους.


Πηγή
Author: Dimos Byrona

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα