Πασχαλινή Διανομή Προϊόντων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, η Δομή Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βύρωνα, πραγματοποίησε στις 19 & 20 Απριλίου διανομή τροφίμων όπως νωπό κρέας, πασχαλινά τσουρέκια, καθώς και σοκολατένια αυγά για τα παιδιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα. 

Στόχος μας είναι τις ημέρες των εορτών να εντείνουμε την προσπάθεια για κοινωνική προσφορά απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης και να δώσουμε χαρά στα παιδιά. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, καθώς και όλους τους συνάδελφους που στήριξαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της κοινωνικής συνεισφοράς.  

 

Το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και στέλνει το μήνυμα πως μέσω της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας! 

 

Η Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00). 

 

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα


Πηγή
Author: Dimos Byrona

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα