Πράξη ευθύνης ο Εμβολιασμός

Θετική είναι η εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος Καλαμαριάς, όσον αφορά στον εμβολιασμό των πολιτών. Ωστόσο η  προσπάθεια για την επίτευξη ανοσίας του πληθυσμού συνεχίζεται και για τον λόγο αυτό γίνεται μία κίνηση ώστε να δημιουργηθεί εκείνη η αλυσίδα συνεργασίας, μεταξύ Κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που θα  φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ήδη ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, με επιστολή του ζητάει τη συνδρομή των δήμων, προκειμένου να δώσουν και αυτοί από την πλευρά τους στον κόσμο να καταλάβει, πόσο μεγάλο κίνδυνο μπορούν να προκαλέσουν στον εαυτό τους, στους οικείους τους και στο κοινωνικό σύνολο, όσο μένουν ανεμβολίαστοι.

«Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε την υγεία μας. Και το εμβόλιο είναι το ισχυρότερο όπλο για να κερδίσουμε μια και καλή την ελευθερία μας και να ξαναπάρουμε τη ζωή μας πίσω. Ας το αξιοποιήσουμε όλοι τώρα», υπογραμμίζει ο κ. Πέτσας.

Ο κ. Δαρδαμανέλης, παρά το γεγονός ότι βλέπει την υπευθυνότητα που δείχνουν οι πολίτες της Καλαμαριάς, δήλωσε: «Θα στηρίξω κάθε προσπάθεια που γίνεται, ώστε να αυξηθούν οι εμβολιασμοί και να κερδίσουμε και πάλι την ελευθερία μας».


Πηγή
Author: Χαράλαμπος Σαπάτρας

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα