Γιάννης Σταθόπουλος: «Τοξική η δημοτική αρχή Ζορμπά!»

5/7/2022

Οξύτατη επίθεση και δριμεία κριτική κατά της δημοτικής αρχής Ζορμπά στην Αγία Παρασκευή εξαπέλυσε ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σταθόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.
Όπως τόνισε ο κ. Σταθόπουλος, ο δήμαρχος από την αρχή της θητείας του αναλώνεται στο να κατηγορεί τους πάντες βγάζοντας μία τοξικότητα έναντι όλων. «Με τον κ. Ζορμπά δεν είναι καθόλου εύκολη η συζήτηση», υπογράμμισε ο Γ. Σταθόπουλος, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως θα έπρεπε ο δήμαρχος να σέβεται τους προκατόχους του και να μην απαξιώνει συστηματικά το δημοτικό συμβούλιο.
Ο ίδιος «σηκώνοντας το γάντι» στα όσα είχε δηλώσει στην εκπομπή μας ο κ. Ζορμπάς ότι δεν έβαλε ούτε ένα τούβλο σε κάποιο έργο, απάντησε πως έβαλε πολλά τούβλα, σε σντίθεση με τον νυν δήμαρχο που παρουσιάζει ως δικά του όλα τα έργα που ξεκίνησαν τα προηγούμενα χρόνια.
Ο κ. Σταθόπουλος αναφέρθηκε επιγραμματικά στην ανέγερση του νέου δημαρχείου, στην ανάπλαση της Βίλας Ιόλα, στην ανακατασκευή του κολυμβητηρίου και την ανάπλαση της Αγίου Ιωάννη, ενώ παράλληλα έριξε βέλη κατά της δημοτικής αρχής για την διαχείριση της καθαριότητας.
«Δυστυχώς έχουμε μια τραγική αποτυχία στην καθαριότητα της πόλης. Νομίζω πως έχουμε μείνει πίσω και ήταν μια χαμένη τετραετία για την Αγία Παρασκευή. Είμαστε ένας παραμελημένος δήμος», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Γιάννη Σταθόπουλου.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
28FollowersFollow

Τελευταία Νέα