Η δημοσιογράφος Χρύσα Σαραντοπούλου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις Οινούσσες με τον Γιώργο Δανιήλ

Η δημοσιογράφος Χρύσα Σαραντοπούλου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις Οινούσσες με τον Γιώργο Δανιήλ και τον Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Οινούσσες, ένα μικρό ακριτικό νησί, με σπουδαία ναυτική παράδοση.

Η δημοσιογράφος Χρύσα Σαραντοπούλου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις Οινούσσες με τον Γιώργο Δανιήλ

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, αυτοδημιούργητη, άνοιξε τα φτερά της όταν τελείωσε το σχολείο στο νησί και προσανατολισμένη στους στόχους της κυνήγησε τα όνειρά της. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) με Άριστα και έπειτα σπούδασε Δημοσιογραφία.

Στελεχώνει τη δημοσιογραφική ομάδα της εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας «Παρασκήνιο» και παράλληλα έχοντας γνώση της λειτουργίας των δήμων σε όλη την Ελλάδα είναι Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Δικτύου  Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ), το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από Δήμους και τοπικούς Φορείς με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης.

Έχει μακρά δημοσιογραφική πορεία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο παρελθόν έχει περάσει από θέσεις ευθύνης ως Επιστημονική Σύμβουλος Υπουργείων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το ρεπορτάζ Τοπικής Αυτοδιοίκησης ταξιδεύοντας σε Δήμους και Περιφέρειες, παράλληλα με το ελεύθερο πολιτικό ρεπορτάζ που της επιτρέπει να έχει άμεση πρόσβαση στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας. Έχει επιδείξει μεγάλη προσφορά και έργο σε κοινωνικές δράσεις, στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό και στην Παιδεία.

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά του νησιού μου είναι απολύτως συνειδητή.»

«Οι γνώσεις που έχω αποκομίσει πάνω στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσα από τη δουλειά μου και η διάχυτη αγάπη μου για τον τόπο μου με οδήγησαν στο να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση της συμπόρευσης με τον Γιώργο Δανιήλ στη μεγάλη συλλογική προσπάθεια με Δύναμη Ευθύνης. Στόχο έχουμε την ανάπτυξη και την κοινωνική μέριμνα.

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του για την ενίσχυση του έργου του με σκοπό το καλό του τόπου μας. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, τις απαραίτητες υποδομές που έχει ανάγκη ο τόπος στην ύδρευση, αποχέτευση, καθαριότητα, την στήριξη της Υγείας, της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού, την ανάδειξη της τουριστικής προβολής του νησιού με το απέραντο γαλάζιο που διαθέτουμε αλλά και με την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού, καθώς έχουμε ένα εκπληκτικό Μοναστήρι και πανέμορφα διάσπαρτα εξωκλήσια, την καταπολέμηση της ανεργίας και της υπογεννητικότητας βοηθώντας τους νέους να μείνουν στο νησί.

Όλο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας είναι αξιόλογο, απαρτίζεται από εκλεκτούς συνδημότες μου με όρεξη για δουλειά και πρωτοπόρες ιδέες.

Ονειρεύομαι τα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε ένα νησί – πρότυπο που βρίσκεται σε κομβικό σημείο για τη χώρα. Η Αιγνούσα είναι το λιμάνι μου, ο μικρός μου παράδεισος. Η ευθύνη είναι βαριά λέξη και η υποψηφιότητα μου αποτελεί πράξη ευθύνης, γιαυτό θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στα ζητήματα που απασχολούν τους συνδημότες μου» τονίζει η κ. Σαραντοπούλου.

 

Οινούσσες, σύμπλεγμα νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου:

 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα