Πρωτοβουλία για την ανάληψη της διοίκησης της ΠΕΔΑ αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Την πρόθεση του να αναλάβει συντονιστικό ρόλο για τις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Στην ανακοίνωση του, ο κ. Κωνσταντέλλος θέτει τους στόχους και τις προτεραιότητες της πρωτοβουλίας του και καλεί του Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους της Αττικής να συμμετέχουν στην κίνηση, όχι για να καταλάβουν αξιώματα και θέσεις, αλλά για να εργαστούν εντατικά με στόχο την επίλυση των κεντρικών ζητημάτων της Αττικής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κωνσταντέλλος αναφέρει τους βασικούς στόχους της κίνησης, αλλά και τις προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αττική τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα αναφέρει:

  • Δημιουργία υποδομών και μεθοδολογία για τη σύγχρονη, αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση απορριμμάτων.
  • Αναβάθμιση της καταστατικής θέσης των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσω της ανάληψης σειράς πρωτοβουλιών και της κατάθεσης σχετικών προτάσεων.
  • Επανακαθορισμό και επαναπροσδιορισμό του μοντέλου αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα για τα επόμενα 50 χρόνια.

Ήδη στο πλευρό του κ. Κωνσταντέλλου έχουν ταχθεί πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη της Αττικής και σύντομα θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με τα ονόματα όσων θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της ΠΕΔΑ, που αναμένεται να γίνουν εντός του Νοεμβρίου.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα