Σαρωτική νίκη πέτυχε ο συνδυασμός «Νέος Δήμος- Νέα Εποχή» του Δημήτρη Νασίκα στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Σαρωτική νίκη πέτυχε ο συνδυασμός «Νέος Δήμος- Νέα Εποχή» του Δημήτρη Νασίκα στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Μεγαλειώδης επιτυχία για τον νυν Δήμαρχο. Οι δημότες επιβράβευσαν με εκκωφαντικό τρόπο το έργο της Δημοτικής Αρχής κι ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Νασίκα και της δημοτικής ομάδας, προκειμένου να συνεχίσει το δημιουργικό έργο για την ανάπτυξη του Δήμου.

Ο συνδυασμός «Νέος Δήμος- Νέα Εποχή» και ο κ. Νασίκας εξελέγχθηκαν από την πρώτη Κυριακή με μεγάλη διαφορά.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και ο συνδυασμός του είναι ο μοναδικός από όλους τους περιφερειακούς Δήμους της Μαγνησίας που εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή και μάλιστα με ευρεία νίκη και ένα αξιοπρόσεκτο ποσοστό.

Ο κ. Νασίκας, μετά το εξαιρετικό αποτέλεσμα που έφερε ο συνδυασμός «Νέος Δήμος- Νέα Εποχή» δήλωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά από το χθεσινό αποτέλεσμα, γιατί ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά που γίνεται όλο αυτό το διάστημα. Οι  δημότες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και είμαστε υποχρεωμένοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους. Όπως  ανέφερα και εχθές κανείς δεν περισσεύει στον δήμο μας.
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία. Καλή συνέχεια στους δύο συνυποψήφιους μου και ελπίζω να εργαστούμε όλοι μαζί για το καλύτερο του δήμου μας.»

Σαρωτική νίκη πέτυχε ο συνδυασμός «Νέος Δήμος- Νέα Εποχή» του Δημήτρη Νασίκα στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

 

 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα