Το Μεσολόγγι δείχνει Δήμαρχο ξανά το Νίκο Καραπάνο

Το Μεσολόγγι δείχνει Δήμαρχο ξανά το Νίκο Καραπάνο. Οι Οινιάδες «μίλησαν». H κεντρική πλατεία του Νεοχωρίου αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τους ένθερμους υποστηριχτές του συνδυασμού «δήμος για τα παιδιά μας».

Το Μεσολόγγι δείχνει Δήμαρχο ξανά το Νίκο Καραπάνο

Την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Δημοτική Ενότητα Οινιαδών πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος πετυχαίνοντας πραγματικά μια μεγαλειώδη συγκέντρωση η οποία επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την αναμφισβήτητη εκλογική ισχύ του συνδυασμού στην περιοχή. Ο κ. Καραπάνος εμφανώς ικανοποιημένος για την μαζικότατη προσέλευση κατοίκων της περιοχής αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της Δημοτικής Αρχής στην Δ.Ε Οινιαδών στην πενταετία που πέρασε και ζήτησε καθαρή εντολή για να συνεχίσει το έργο του στην περιοχή.

« Το Νεοχώρι στην πενταετία που πέρασε άλλαξε όψη. Είμαστε ένα βήμα πριν το μεγάλο έργο της Υδρευσης των Οινιαδών από τις πηγές του Αγίου Δημητρίου, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες και του Νεοχωρίου. Ένα έργο πνοής για όλη την περιοχή, που είναι ζητούμενο εδώ και χρόνια. Και το καταφέραμε» σημείωσε με νόημα ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος.

Έπειτα ο επικεφαλής του συνδυασμού «δήμος για τα παιδιά μας» θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στην κεντρική πλατεία του Αιτωλικού.

 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα