Δημήτρης Θεοδωρόπουλος: υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη

Δημήτρης Θεοδωρόπουλος: υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη το μέλος του ΔΣ του ΕΕΑ.

 

Ακόμα ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά έχοντας τον στόχο να συμβάλει στη βελτίωση της ζωής στην Αθήνα.

Δημήτρης Θεοδωρόπουλος: υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη

Ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, μηχανολόγος μηχανικός και ιδιοκτήτης σχολής εκπαίδευσης υποψήφιων οδηγών, είναι υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στη 2η Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» και τον Κώστα Μπακογιάννη.

Κατοικεί στο Παγκράτι και λόγω της φύσης του επαγγέλματος του βιώνει καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των δημοτών της Αθήνας. Η ανάγκη αντιμετώπισης και επίλυσης αυτών των προβλημάτων –που όπως λέει ο ίδιος, κανείς δεν ασχολείται μαζί τους- στάθηκε η αιτία να θέσει υποψηφιότητα. Πατέρας τριών κοριτσιών και με ανησυχίες για το αύριο, ξέρει καλά ότι τίποτα δεν αλλάζει αν δεν υπάρξει κινητοποίηση του κάθε υπεύθυνου πολίτη.

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Είμαι ενεργός πολίτης που θα ήθελα να προσφέρω κάτι λίγο, κάτι μικρό..αλλά εάν όλοι μας προσφέρουμε κάτι λίγο, τότε θα γίνει πολύ. Τότε θα νιώσουμε περήφανοι που κάτι άλλαξε προς το καλό..αλλά το καλύτερο θα είναι το παράδειγμα και η κουλτούρα που θα διδάξουμε στα παιδιά μας», τονίζει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος για το πώς βλέπει την ενασχόληση του με τα κοινά.

Εκτιμώντας ότι ο συνδυασμός «Αθήνα Ψηλά» μπορεί να αλλάξει την εικόνα της πόλης, αποδέχθηκε την τιμή που -όπως λέει -του έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης να τον συμπεριλάβει στην ομάδα του.

Πολύτιμος σύμμαχος για τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο αποτελεί και η εμπειρία του από την συμμετοχή του στις δράσεις του Ε.Ε.Α., ως μέλος του ΔΣ, μέλος της διοικούσας επιτροπής της εταιρίας ΕΡΜΗΣ Ε.Ε.Α. και της επιτροπής οδικής ασφάλειας που έχει συστήσει το επιμελητήριο.

 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα