Η Μαρία Έλλη Κουτσουβέλη υποψήφια με τον Βασίλη Θώδα στο Δήμο Ζωγράφου

Η Μαρία Έλλη Κουτσουβέλη υποψήφια με τον Βασίλη Θώδα στο Δήμο Ζωγράφου και τον συνδυασμό «Ζωγράφου Ώρα για Δουλειά».

Πολιτικός επιστήμων – διεθνολόγος, απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις (Πανεπιστήμιο Πειραιώς).

Κάτοικος Ζωγράφου, διαμένει στην περιοχή του Γουδιού. Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στον τομέα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Υ.Δ.Α.Σ. του Υπουργείου Εξωτερικών, ως επιστημονικός συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και ως ειδικός συνεργάτης στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης καθώς και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της ανέπτυξε έντονη πολιτική και κοινωνική δράση μέσα από τους κόλπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ & της ΟΝΝΕΔ και έχει θητεύσει επί σειρά ετών τόσο ως αιρετή εκπρόσωπος όσο και ως συνεργάτης υπουργών και βουλευτών, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση σημαντικών τομέων ευθύνης.

Συγκεκριμένα, έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος ΔΣ της ΟΝΝΕΔ Ζωγράφου, ενώ σήμερα είναι  Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης της Β2 Διοικούσης Νομαρχιακής ΝΔ και  μέλος της Επιτροπής Εκλογών, μέλος της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων ΝΔ, μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών Ελλάδος και μέλος της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών η «Παναθηναϊκή».

«Στην προσπάθεια για να ξαναφτιάξουμε τον δήμο μας ταχθηκα στο πλευρό του Βασίλης Θώδας έχοντας τη σιγουριά ότι ο αγώνας μας θα είναι αξιοπρεπής και ουσιαστικός!Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, ζητώ την στήριξη σας και υπόσχομαι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας!» τονίζει η κ. Κουτσουβέλη.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα