Η Κατερίνα Σαραντοπούλου στο πλευρό του Σταύρου Τζουλάκη

Η Κατερίνα Σαραντοπούλου στο πλευρό του Σταύρου Τζουλάκη, του Δημάρχου Νέας Σμύρνης, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, στελεχώνοντας το ψηφοδέλτιό του στις προσεχείς εκλογές.

 

 

Η Κατερίνα Σαραντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη από μητέρα Αθηναία και πατέρα από την Σμύρνη. Έχει μια κόρη 20 χρονών που σπουδάζει στη Νομική Αθηνών. Αθλήτρια της κολύμβησης στο σύλλογο του Πανιωνίου από το 1979 έως το 1992 και στη συνέχεια στο σύλλογο της Γλυφάδας με πολλές συμμετοχές σε Πανελλήνια – Πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Είναι αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας από το 1986. Με την συμμετοχή της στους Μεσογειακούς Αγώνες που έγιναν στην Αθήνα το 1996 ξεκίνησε την πορεία της ως εκπρόσωπος του ΕΟΤ στην διαφημιστική καμπάνια για της παραλίες της Ελλάδας. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε και την εργασία της ως Casting Director σε εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών ταινιών. Το 1997 έκανε το πρώτο της μεγάλο event συμμετέχοντας στην παραγωγή της Έναρξης και Λήξης του παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Παπαθανασίου. Στη συνέχεια και μέχρι το 2008 συμμετείχε σε αμέτρητα events  και οργάνωση εκδηλώσεων, παραγωγές διαφημιστικών ταινιών και συναυλιών για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες. Μετά από ειδικές σπουδές επάνω στο καλλιτεχνικό μακιγιάζ και χτένισμα ειδικών περιστάσεων που έκανε στο Manchester στη σχολή των Tony and Guy, άνοιξε το 2009 το δικό της κομμωτήριο στη Νέα Σμύρνη όπου διατηρεί μέχρι και σήμερα. Παράλληλα έχει συμμετοχή σε πολλές παραστάσεις της Λυρικής Σκηνής, του Μεγάρου Αθηνών και του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Είναι head Booker πρακτορείου μοντέλων με έδρα την Ελλάδα και δράση σε όλη την Ευρώπη και ambassador γνωστής εταιρίας καλλυντικών.

Η Κατερίνα Σαραντοπούλου στο πλευρό του Σταύρου Τζουλάκη

 

Σε μια εποχή γενικότερης απροθυμίας για συμμετοχή στα «κοινά» τι σας ώθησε να ασχοληθείτε;

Η  ενασχόληση  με  τα  κοινά πάντα  με ενδιέφερε, καθώς  πιστεύω  ότι  είναι  χρέος  του  κάθε  πολίτη   να  είναι  ένας  ενεργός  πολίτης. Τη  συγκεκριμένη  χρονική  στιγμή,  μετά  και  από  παρότρυνση  τόσο  του  οικογενειακού  όσο  και  του  φιλικού  μου  περιβάλλοντος, πήρα  την  απόφαση  να  κάνω  ένα  βήμα  παραπέρα,  θέτοντας  την  υποψηφιότητά  μου  στην  κρίση  των  συμπολιτών  μου, με  την  ελπίδα  ότι  θα τους  πείσω  να  με  εμπιστευθούν  και  τη διαβεβαίωση από  τη  μεριά  μου  ότι  θα  έχουν, σε  περίπτωση  που  εκλεγώ,  ένα  δικό  τους  άνθρωπο  και  μια  δική τους  δυνατή  φωνή όταν τη χρειαστούν.

 

Γιατί να σας ψηφίσουν;

Θα έλεγα και θα  ήθελα να τονίσω ότι η προσπάθεια και συμβολή μου αυτή, από  όποιο  πόστο κι αν μου  ζητηθεί να προσφέρω σε περίπτωση που  εκλεγώ, επιλέγω να μείνει σταθερά προσανατολισμένη στην κατεύθυνση της  αντιμετώπισης των  πραγματικών  καθημερινών  προβλημάτων του Δήμου και  κατά  συνέπεια  των  δημοτών, όχι  στο  πλαίσιο του πανηγυρισμού  ή  της  προβολής  αλλά  σε  επίπεδο  ρεαλισμού   και  πραγματικών αναγκών, καθώς  πιστεύω ότι η  κάθε  δράση  ή  ενέργεια μιας  Δημοτικής  αρχής, θα  πρέπει  τελικά  να  καταλήγει  και  να  εξαργυρώνεται  προς  όφελος  των  δημοτών της  και  μόνο.  Ο  κόσμος συχνά χρειάζεται  μια  δική  του  φωνή  που  να  λέει  τα  πράγματα  «όπως είναι»  και  αυτός  θα  είναι  ο  δικός  μου  ρόλος.

Στην περίπτωση εκλογής σας σε ποιο πόστο νομίζετε ότι θα μπορούσατε να προσφέρετε;

Θεωρώ ότι λόγω τις προηγούμενης μου ενασχόλησης με τον Αθλητισμό ως ενεργό μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης από το 1988 έως και το 2001 και ως υπεύθυνη επισήμων και αθλητών σε πολλά αθλητικά events αργότερα (Μεσογειακούς αγώνες και Ολυμπιακους 2004), ένα τμήμα που μου ταιριάζει είναι το πεδίο του Αθλητισμού. Άλλωστε η Νέα Σμύρνη έχει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και καλά στημένα τμήματα αθλοδιακοπων για τα παιδιά στο οποίο συμμετέχω ενεργά εδώ και πολλά χρόνια, επίσης ένα πολύ καλό δίκτυο δημοτικών γυμναστηρίων και τέλος πολλές αθλητικές ομάδες με μεγάλες διακρίσεις και πολλούς αθλητές, όπως η ομάδα μου για πολλά χρόνια (Πανιώνιος), αλλά και η πρώτη Νεοσμυρνιωτικη ομάδα (Μίλωνας). Αυτό όμως που είναι η εξειδίκευση μου όλα τα χρόνια και το αντικείμενο εργασίας μου είναι η οργάνωση εκδηλώσεων, εταιρικών events αλλά και μεγάλων συνεδρίων, τα οποία θα ήθελα να γίνονται στην πόλη μου. Έχω επίσης συνεργασίες με όλες τις πρεσβείες στην Ελλάδα και στόχος μου είναι να φέρω τους πολιτισμούς της κάθε χώρας μέσα από εκδηλώσεις εδώ στην Νέα Σμύρνη, καθώς είναι μια πόλη με μεγάλη ιστορία στον πολιτισμό, αφού πολλοί από του συμπολίτες μου όπως και η δική μου γιαγιά ήρθαν από την υπέροχη Σμύρνη. Ο τομέας του πολιτισμού είναι αυτό που με ελκύει περισσότερο και σε συνδυασμό με τον αθλητισμό αποτελεί για μένα τον απόλυτο στόχο.

Επιδιώξατε να είστε υποψήφια ή σας προσέγγισε ο κ Σταύρος Τζουλάκης;

Η  προσέγγιση έγινε από  τον Δήμαρχο σε ανύποπτο χρόνο, στο πλαίσιο  μιας  συνάντησης που είχαμε για ένα θέμα άσχετο με τις εκλογές και μετά από σύσταση του Γενικού Γραμματέα κ. Χρηστάκη. Με τον  κύριο Σταύρο Τζουλακη αλλά και όλο το επιτελείο του, όπως τον Αντιδήμαρχο παιδείας κ. Πολύδωρο Συρίγο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Βαγγέλη Χατζατουριαν αλλά και την πρώην Αντιδήμαρχο κ. Δήμητρα Νανου, έχουμε συνεργαστεί ήδη σε πολλές δραστηριότητες του δήμου και πραγματικά είναι όλοι άψογοι, πράγμα το οποίο με έκανε πολύ πιο εύκολα να αποδεχτώ την πρόταση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο. Παράλληλα, η  πρόταση  του  Δημάρχου ήταν  εξαιρετικά  τιμητική  για  μένα  και  μου  έδινε  τη  δυνατότητα  να  ασχοληθώ  με  κάτι  στο  οποίο  πιστεύω  πολύ. Τέλος, η  επιλογή  μου  αυτή  έχει  να  κάνει  με  το  γεγονός  ότι θεωρώ  ότι   ο  κ. Τζουλακης είναι  ένας   έξυπνος   άνθρωπος  που  μπορεί και έχει αλλάξει τα δεδομένα  κι  αυτό  είναι  επίσης  κάτι που με ώθησε στην απόφαση μου  να  συστρατευθώ μαζί  του.

 

 Αν μπορούσατε να υλοποιήσετε ένα έργο ποιο θα ήταν αυτό;

Ζούμε  σε  μια  πραγματικά  όμορφη  πόλη, με  αξιοζήλευτη ανάπτυξη ειδικά  τα τελευταία  χρόνια. Ωστόσο  υπάρχουν  πάντα  περιθώρια  για  βελτιώσεις  ή  και  οραματισμούς  και  όχι  σε  ένα  αλλά σε περισσότερα  επίπεδα. Σκοπός του «Πολιτιστικού Οργανισμού» του Δήμου Νέας Σμύρνης, είναι η πολιτισμική ανάπτυξη της πόλης μας και η ψυχαγωγία όλων των κατοίκων και δημοτών της, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλλου κλπ, μέσω πολύπλευρων και πολυδιάστατων δράσεων και πρωτοβουλιών πολιτιστικού περιεχομένου και καλλιτεχνικών δρώμενων – εκδηλώσεων υψηλής ποιοτικής στάθμης. Σε αυτό το πολύ πλατύ πεδίο πολιτιστικών δράσεων, εκπαιδευτικών – επιμορφωτικών δραστηριοτήτων και καλλιτεχνικών δρώμενων, πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνονται: Επιμορφωτικά – εκπαιδευτικά – πολιτιστικά προγράμματα, Πολιτιστικές εκδηλώσεις και πολλές άλλες δράσεις.

 

FB: Katerina Sarantopoulou B

Instagram page: Katerina Sarantopoulou B και Hairkat_katerina_sarantopoulou

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα