Πολλοί οι μνηστήρες για τον 2ο γύρο στον Πύργο

Η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζεται διαχωρισμένη στο Δήμο Πύργου αφού και οι δυο υποψήφιοι που διεκδίκησαν την κομματική στήριξη Κώστας Νικολούτσος και Λάμπης Αριστοδόπουλος τελικά συμμετέχουν στις εκλογές. Φαίνεται ότι μεταξύ των δύο προοπτικών διατηρεί ο Κώστας Νικολούτσος, αφού απορρόφησε το μεγαλύτερο κομμάτι του συνδυασμού του νυν αρχηγού Γαβρίλη Λιατσή.

Η ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει επίσημα τον Αντώνη Κάραμπελα αλλά μάλλον είναι μια επιλογή που κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή έκανε περισσότερο κακό παρά καλό αφού φαίνεται ότι δεν δημιουργεί την δυναμική που προσδοκούσε.

Πρώην Βουλευτής Ο ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος προσδοκά αυτή ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ καταφέρει αφού Το 2014 κατάφερε μεν να περάσει στην 2 το η Κυριακή ΑΛΛΑ ηττήθηκε Από ΤΟΝ υποστηριζόμενο Της Ν.Δ. Γαβρίλη Λιατσή. Το κόμμα του είναι τόσο η πολυετής επιδίωξη της κοινής γνώμης που μπορεί να του επιφέρει κάποια κορεσμό στον εκλογικό σώμα όσο και το γεγονός ότι ένα σημαντικό κομμάτι του συνδυασμού του από το 2014 έχει πλέον αποχωρήσει και έχει ενταχθεί στον άλλο υποψήφιο Stathis Kannis.

Ο Στάθης Καννής αν και πρωτοεμφανιζόμενος , φαίνεται να έχει αναπτύξει μια δυναμική λόγω και της ανοιχτής στήριξης του τέως Δημάρχου Παρασκευόπουλου , στον οποίο είχε διατελέσει αντιδήμαρχος με ερωτηματικό βεβαίως να μένει αν θα τα καταφέρει να διεκδικήσει την είσοδό του στον 2 ο γύρο υπερνικώντας τους αντίπαλούς ΤΟΥ .

Ο νεότερος μεταξύ των διακυβερνητών του Δήμου Πυργού Γιάννης Αργυρόπουλος , προσέρχεται στις εκλογές με την δυναμική που απέκτησε από την υποψηφιότητά του το 2014 και σήμερα με βάση τις μετρήσεις που κάνουν τα στελέχη των κομματιών παρουσιάζεται ως αγαπημένο για το δεύτερο γύρο. Δεν είναι όμως αυτό το να αποδείξει την μεγαλύτερη μέτρηση όλων, που δεν είναι άλλη από την κάλπη.

 

 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα